Show me the money!

Author:

Man kan altid regne med de festlige drenge og piger fra den yderste venstrefløj til at levere varen. Dog kun i form af underholdende indslag, der får DF’s landsbytosser til at ligne Mensa’s førstehold (og der skal alligevel noget til).
Denne gang med deres garanterede latterorkan “VKO delete” med den manglende undertitel: “Nu endnu længere fra virkelighedens verden”.
Intet mindre en 136 mia. vil man spendere af offentlige midler. Vi tager den lige igen i langsom gengivelse: Ethundredeogseksogtredive milliarder.  Tag gerne lige et minut eller to til at grine af og tage lidt mere kaffe.  Hvis ikke det var fordi disse mennesker rent faktisk er repræsenteret i det danske parlament ville det faktisk være ubetinget morsomt – desværre bliver det en smule skræmmende al den stund, at HTS skal basere sin mulige fremtidige regering på dette parlamentariske grundlag.

“Det her går ud på at udbygge velfærden, skabe mere lighed og mere vedvarende energi og forbedre klimaet. Man vil nok sige, at det er mange penge, vi flytter rundt med, men Enhedslisten er altså ikke sat i verden for at rette kommaer eller flytte småpenge, siger partiets finanspolitiske ordfører, Frank Aaen, til Ritzau.”

Småpenge? SMÅPENGE? Hvad i alverden vil så repræsentere et stort beløb i Enhedslistens verden? 200 mia? 1000 mia? 10.000 googolplex fantasilliarder?  Uanset hvad “regnedrengene” i det gammelkommunistiske sammenrend har indtaget af stimulans, så stol trygt på et kald fra Kyllingen – hvad kan det ikke gøre for en cykelrytters drøm om stram gul tshirt, når det i den grad opliver dinosaurer i islandske sweatere?  Herfra kan der kun lyde pøjpøj med projektet og håb om meget mere rød Orlik i piben fremover.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.