Liberal Alliance… og så flytter man?!

Author:

Ja, så kom der eeeeendelig et parti, der var noget værd – NA var såmænd meget godt, men LA er maajet bedre!
Det parti, som ikke har været på stemmesedlen, kom langt om længe… men det var lidt for længe, for nu smutter vi.

Ovre på naboens grønnere græsplæne prøver vi om selerne kan holde, og om vi kan få livet til at fungere i fremmede omgivelser.
Omend der kun er 180 km til Danmark, så er kulturen, sproget og landet altså et andet. Der er nye vaner, et nyt system og en masse nye regler (selvom Danmark faktisk har flere regler nu).

Ja, turen går til landet hinsidan og det forjættede Sverige. Nationen, der flyder i snus & politisk korrekthed skal snart være vores nye hjemland, og hold da op, hvor vi glæder os!

Vi startede jo med et kompromis: Når vi nu ikke kunne flytte i “fuldtidshus”, så prøver vi et sommerhus, som tilmed kan ligge i det dersens land, som jeg selv gerne ville til. Nåja, men for at koge hele historien ned, så gik det hverken værre eller bedre end, at vi for hvert ophold i Sverige blev mere og mere glade for at være der, og mere og mere kede af at tage væk. Uanset, at det var i “fritidssituationer”, så er det stadigt vigtigt, at føle rigtigt godt efter om den følelse mon holder mere værdi end blot øjeblikket… og det har det!

Beslutningen blev modnet over lang tid, og da den endeligt var taget, så var det helt rigtigt! Det her bli’r for spændende og interessant, så selvfølgelig skal det være – og vi gør det sgu 🙂

Den 1. januar 2009 flytter vi til Näsum i Østskåne, og begynder et nyt kapitel i nye omgivelser.

Måske det ikke havde været så pokkers bråttom, hvis det parti var kommet noget før..?

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.