Klage til TV2 Sputnik

Author:

Har netop sendt denne møg-bold afsted – så må vi se om de returnerer:

Som så mange andre fodbold-interesserede danskere rundt om i verden forestiller jeg mig, at vi var mange, der torsdag aften glædede os til at se ManC-AaB-kampen på TV2… og altså Sputnik for os, der ikke kan nå signalets rækkevidde.
På sputnik.dk, som jeg som TV2News-abbonent kender udmærket, var der sågar en reklame i venste-kolonnen, så selvom jeg tvivlede på om kampen mon blev sendt, så stolede jeg på averteringen… MED STOR SKUFFELSE!
Købte formedelst DKK29,- et døgns abonnement med henblik på, at kunne se kampen – fik en halv times “Basta”-bras, og så gik signalet i pause!!! Niogtyve bobs i lokummet!

Hvis ikke I sender kampen, hvorfor reklamerer I så for den?
Da det er en pænt stor begivenhed, hvorfor gør I ikke *klart* opmærksom på, at man *ikke* kan se den på Sputnik?

Hvormange der var dumme som jeg og gav penge for noget ubrugeligt ved jeg ikke, men nu har jeg spildt 10 minutter af min arbejdsgivers tid på at formulere denne klage til jer… og får sikkert ikke et hammerslag ud af det.

Tak for ingenting, og ha’ en … tja, weekend,

Kasper Myram

8 thoughts on “Klage til TV2 Sputnik”

  1. Enig – sidder i London og har købt acces til fodboldlandskampen DK-Albanien (som jo er en egenproduktion), men go`dav do, ved forsøg på opkobling kommer beskeden om,at da min laptop “henvendte sig” til Sputning Live fra en udenlandsk IP-adresse måtte kampen ikke vises.
    Hvis Sputniks programmer ikke må vises på laptops der befinder sig i udlandet, min tager fra ondon til Bulgarien, spørger jeg bare;hvad f….. skal vi så med Sputnik. Kun i absolutte enkelttilfælde bør et program ikke kunne vises, f. eks. hvor det at se programmet kan bringe abbonentens integritet eller liv i fare.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.