Lykkelige eller nøjsomme?

Author:

Nu fortæller Oprah om de lykkelige danskere kan de dygtige mennesker på Thøgers Menighedsblad fortælle.
Ja, hvem andre end danskere æææælsker, når Meget Vigtige Personer fra det store udland (og helst USA) tegner glansbilleder af stokroseidyllen lige der nord for Hamborg. Ka’ I huske, da Good Morning America sendte fra Nyhavn, og var i svime over cykelkulturen? Nøøøj, hvor dansken voksede et par cm i træskoene, og hjertet bankede på det nærmeste ud af brystet i ren tohjulet patriotisme.
Gratis uddannelse, gratis sundhed, gratis, gratis, gratis… my ass!
Er der lige nogen, der ringer til Frk. Winfrey og minder hende om bagsiden af medaljen? Ingen valgfrihed, ingen dissonans, ingen plads til forskellighed – og I SÆRKLASSE ikke plads til rige r*vhuller, som Oprah.
Men hvad pokker gør det? Alle undersøgelser viser gang på gang dansken som den lykkeligste i verden. Hihi haha, hvor har vi det herligt, men selvmordsrater i top, ensomme ældre og europamester i ungdomsdruk.

Lykkelige eller blot stillet tilfreds?

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.