Dagens cache: Dumpe

Author:

Æv. Morgen og regnvejr er umiddelbart ikke de bedste betingelser for skattejagt, men efter knægten var afleveret i børnehave, så kunne jeg nu ikke dy mig for at lede efter denne… vistnok den tætteste på hjemme-QTH overhovedet (i skarp konkurrence med Carlstad).
Egentlig ville vi ha taget serien på søndag, men vi kommer så tit forbi og leger på legepladsen ved siden af, så fristelsen var for stor – så skal der osse kun tages 6 styks på søndag, og det kan nok tage rigeligt med tid, så det 🙂
Som mange andre har bemærket, så ligger denne cache tæt på alfarvej, så gad vide hvor længe den får lov, at ligge uforstyrret. Ellers et dejligt sted, og helt oplagt til en cache.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.