Ny Alliance og nye muligheder

Author:

Efter at have været “on air” en dags tid vejrer mange efterhånden den rene morgenluft – Ny Alliance har en reel chance for at udfylde det store tomrum på den borgerlige midte af dansk politik. De Radikale er blevet metaltrætte og har knækket midt over. De Konservative har været den komplet anonyme lillebror i regeringen, og hverken Kristendemokraterne eller CD har kunnet hente nogen nævneværdig støtte på deres små lodder omkring midten. Statsministeren har lagt alle æggene i Pias kurv, og har forlængst gjort regeringens fremtidige liv afhængig af DF, hvilket bestemt ikke huer alle borgerlige vælgere. Mange af disse er blevet træt af at knytte næverne i lommen, og ser nu muligheden for at kunne gøre noget aktivt. Hvordan det rent faktisk kommer til at spænde af bliver meget spændende at følge fremover.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.