Folkesocialister i krigsdans

Author:

Mens Hr. og Fru Kakkelbord måbende og (ikke mindst) vantro kunne se til mens landets ghettoer standede i våde klækkede et Columbus-æg i Villys hoved: Nu skulle der trækkes fra land, og trækkes stik hjem, mens ingen så bluffet.

Politiken, 23. feb 2008:

SF sætter lov og orden højt på dagsordenen efter den seneste tids brande.
Partiet har fremlagt et forslag, som omfatter tvangsfjernelse af unge og mandsopdækning af unge med udsigt til kriminel karriere.
[…]
SF’s integrationsordfører Astrid Krag siger, at forslagene skal sættes i søen her og nu for forhindre, at Danmark ikke igen om tre måneder eller et halvt år oplever optøjer i de danske gader.
[…]
»Lov og orden skal selvfølgelig holdes. Vi er interesseret i, at de her problemer ikke opstår igen med bål og brand i gaderne. Statsministeren har haft travlt med at slå ud med armene og sige, at det ikke er samfundets skyld. Det ér forældrenes ansvar. Det ér de unges ansvar. Men når de ikke lever op til det ansvar, så bliver det jo samfundets problem. Derfor skal politikerne komme med de løsninger, som sikrer, at det er trygt at bo i Danmark. Vi må ikke opgive Nørrebro og Århus Vest«, siger Astrid Krag.

WTF? Samme SF, som efter autonom-intifadaen havde travlt med at få gravet dybt i gavesækken, så de “stakkels” venstrefløjs-terrorister kunne “kompenseres” for ikke at ha’ overholdt en temmelig simpel aftale om deres spillested / øvelokale / folkekøkken / rotterede / våbenlager / fuldstændigt-til-grunden-smadrede-ruindynge..?
Nu har voldens ophavsmænd fået en anden hudfarve, og så er sanktionsmulighederne nærmest uudtømmelige.

Søg hjælp, Villy. Den slags overdreven hykleri må være behandlingskrævende.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.