Tilbavs…

Author:

Ja, det tog lidt tid… har været aaaalt for passiv på bloggen, men en del ting tog tid – også fra skriveriet (selvom tankerne ofte har kredset i denne retning). Der skal både passes familie, arbejde, studie, FDF og hvadvedjeg.

Desuden har der på det tekniske været en del knas, og skiften-frem-og-tilbage. Som bestyrer (og for sjælden skribent) på tre forskellige blogs er en del af øvelsen, at stændigt have det bedste værktøj til rådighed – blog-software er ikke bare blog-software!
For at sikre, at det er det rigtige værktøj til formålet må man jo forsøge sig frem, og forsøgene er nu mundet ud i en konstellation med Movable Type i forsvaret og WordPress i angrebet. Hver for sig fine spillere, men med ret forskellige kvaliteter: Med MT kan man lave så mange blogs, som hjertet lyster, men i WordPress kan man lave feeds på basis af kategorier… og så en masse andet fra hver kant, der egentligt burde være tilgængeligt i et & samme produkt, men MovablePress er ikke lavet endnu, så indtil videre bliver det en fortsat blog-skizofreni.

Så håber jeg bare, at dette nyfundne momentum kan muliggøre mere aktivitet – nu skulle fundamentet ihvertfald være lagt.

På snarlig genskriv,

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.