Den Tredie Ildræv – nu på gaden!

Author:

Så kom dagen vi alle havde ventet: Udgivelsesdatoen for den ny Firefox 3…
og sikken en!

Nåja, mange af os har nok kørt en Release Candidate eller to, så den helt store nyhed var det ikke, men rart er det dog, at the friendly neighborhood browser er kommet ud af kravle-stadiet.

Den er nemmelig lækker! Ressourceforbruget er gået ned og hastigheden op – og faktisk en helt ok grafisk brugerflade… det er det de unge vil ha’! Særligt interessant er det dog, når man har været med længe (5 år), at se FF begynde at æde IE-andele (men browserwars er sgu stadig åndssvage).

En af de mere kuriøse ‘sideeffekter’ ved FF3-releasen var et Guiness-rekordforsøg: At opnå flest downloads på et døgn – man regnede med 1,6mio – og det var noget, der kunne mærkes på hastigheden! Havde selv ikke mere travlt end jeg kunne vente til dagen efter med at hente 🙂

Ingen roser uden torne, for jeg savner nu godt nok slemt mine add-ons, der ikke (endnu) er blevet opdaterede – Sitebar, Fasterfox og Tab Mix Plus. De er svære at undvære, så der bliver ikke helt givet slip på 2’eren endnu.

Hvis du af uransagelige årsager endnu ikke er hoppet fra Internet Explorer, så er dette en rigtig go’ undskyldning for at komme igang – alene for at slippe for reklamerne!

Kom igang og hent selv Mozilla Firefox her!

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.