Jørgen Poulsen ude af NA!

Author:

Poulsen: De har flyttet sig – ikke jeg – Politiken.dk

Den største belastning for Ny Alliance forstår ikke noget:

»Det er fuldstændig uforståeligt for mig, at man kan blive kritiseret for at holde fast i det, som skabte den begejstring for et år siden og som fik os alle sammen til at melde os under fanerne. Det forstår jeg ikke rigtigt – det er jo det grundlag, som jeg har prøvet at holde fast i«, siger Jørgen Poulsen.

Du godeste gud; manden var stort set altid ude med solo-udtalelser, og gik igen & igen mod partilinien – hvis ikke man vidste bedre, så så det grangiveligt ud som om Mr. Troværdighed (sic!) gjorde alt hvad han kunne for at spolere den skrøbelige organisation. Hvor lidt bevidsthed kan man helt ærligt have om politik, når man ikke forstår, at der er tid & sted til alting. Skulle NA forsøge at klinke skårene efter tøsernes exit, så handlede det om at tøjle “begejstringen” og ikke fodre pressen!

Tak for tiden, Jørgen – vi er nu en del, der ikke kommer til at savne dig!

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.