Gucci-Helle rabler i sommervarmen

Author:

Det danske velfærdssamfund kan ikke fungere, hvis velstående danskere vender hver skatteøre og sammenligner med, hvad de får ud af skatten. Derfor bør velstillede borgere vægte deres pligter over deres rettigheder.
Helle T: Pligter vigtigere end rettigheder – Politik

Jaja, den er sgu go’! Verdens højeste skattetryk er nemlig ikke nok! Næ, Helle ser rødt og stopper ikke før vi alle betaler 100% i skat, og ligger på hospitalsgangene, mens vi venter 2 år på en blindtarmsoperation.
Stik din såkaldte pligter op i evigt-forargede Mette Frederiksen og lad mig være i fred. Dit fællesskab skal du ikke tvinge ned over hovedet på mig.

2 thoughts on “Gucci-Helle rabler i sommervarmen”

  1. Hvor har hun ret-. Det er præcis den holdning man med rette kan forvente, at os der er velstillet naturligvis giver mere til fællesskabet end vi får igen. Det er et meget sundt princip. Og det er et stærkt samfundsopbyggende princip, der gør et samfund enorm stærk. Egoerne, der kun tænker på migselv, migselv og endnu engang migselv ødelægger alt!!!!

  2. @Jens
    “Velstillede” borgere bliver flået over 60% af deres sidst tjente kroner – alligevel mener Gucci-Helle at hun har den moralske habitus til at løfte sin pegefinger over for samme “velstillede” borgere!
    Det eneste hun får herfra er fingeren lige vest for pegefingeren.
    PS. Jeg bruger gennemsnitligt 20 timer om ugen på frivilligt socialt børne- og ungdomsarbejde, fordi jeg har lyst og ikke fordi en akademikersnude fra arbejderpartiet siger det.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.