Pia K klogere end en nobelpristager?

Author:

De økonomiske vismænd siger det, Rockwool Fondens Forskningsenhed siger det, Skatteministeriet siger det, og nobelprisøkonomen Edward Prescott siger det: Der kommer ikke færre penge i statskassen, hvis topskatten sænkes i Danmark.
Alligevel hævder Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, i dagens Berlingske Tidende, at det ikke passer og endda også, at ingen mener det.
“Den med at topskattelettelser finansierer sig selv, fordi folk vil arbejde mere, er der jo ingen, der tror på,” siger Pia Kjærsgaard til avisen.

Netavisen 180Grader.dk – Pia K. undsiger landets dygtigste økonomer

Der er åbenbart langt fra de go’e gamle dage i skattenægterpartiet Fremskridtspartiet og til lystfuld opportunist i Dansk Fjolseparti, der senest har gjort sig uheldigt bemærket med udmelding om, at ville frede førtidspensionister for evigt. Økonomi på nationalt og globalt plan er ikke landsbytossernes stærke side.

Leave a ReplyCancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.